Sport
Se produce inevitabilul? „Jocurile Olimpice vor fi amânate”

Autoritățile japoneze și conducerea CIO s-au ținut tare pe poziții în ultimele săptămâni în decizia de a nu amâna Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă se pare că inevitabilul se va produce, iar JO se vor ține anul viitor. 

Dick Pound, membru al Comitetului Internațional Olimpic, susține că Jocurile Olimpice nu vor avea loc în acest an, ci anul viitor, când situația mondiala se va îmbunătăți: „Pe baza informaţiilor pe care CIO le are, amânarea a fost decisă. Paşii următori nu au fost deocamdată determinaţi, dar Jocurile nu vor începe pe 24 iulie, asta ştiu. Le vom lua etapă cu etapă şi trebuie să facem faţă tuturor provocărilor pe care le presupune amânarea, care sunt imense”, a declarat Pound pentru USA Today.

 

De asemenea, Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a declarat că Japonia ia în calcul amânarea competițiilor: "Dacă acest lucru devine dificil, este posibil să nu avem altă opţiune decât să luăm în considerare amânarea jocurilor, ţinând cont de principiul olimpic de a pune sănătatea sportivilor înainte"

 

Canada și Australia au susținut că nu vor merge la JO, în timp ce Marea Britanie era pe punctul de a spune nu participării la Tokyo.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.