Sport
Selecționer Danemarca U21: „Trebuie să folosim meciul împotriva României pentru a regla și mai bine jocul nostru”

Marți, pe 17 noiembrie, echipa națională sub 21 de ani joacă meciul capital pentru calificarea la Campionatul European sub 21 de ani. Deja calificați, danezii anunță că nu vin la plimbare în România. 

Selecționerul adversarei noastre, spaniolul Albert Capellas, a prefațat pe site-ul federației daneze duelul de marți, 17 noiembrie. “Sunt foarte mândru că, având un meci rămas de jucat, ne-am calificat deja la Euro din postura de câștigători ai grupei. Asta înseamnă că putem merge în România cu biletele pentru Campionatul European în bagaje. Totuși, mai sunt puncte importante rămase în joc pentru tragerea la sorți a viitoarelor preliminarii, ne dorim să avem un coeficient cât mai bun”

 

Antrenorul în vârstă de 53 de ani consideră că meciul de la Ploiești va fi un test bun pentru echipa sa înainte de turneul final: “Este, poate, singura ocazie pe care o avem de a pregăti Campionatul European care va începe în luna martie. Sigur, nu știm încă pe cine vom întâlni la turneul final, dar trebuie să folosim meciul împotriva României pentru a regla și mai bine jocul nostru.” 

Reunirea lotului danez e programată pentru 11 noiembrie, la Herning, unde echipa se va pregăti până la sosirea în România.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.