Sport
Selecționerul Irlandei de Nord: „Vrem să încheiem acest program din toamnă într-o notă pozitivă”

Miercuri, de la 21:45, echipa națională a României întâlnește Irlanda de Nord, în ultimul joc din această toamnă pentru „tricolori”.

Chiar dacă au pierdut în fața Austriei, 1-2, irlandezii anunță că vor să o învingă pe România. Selecționerul  Ian Baraclough a declarat: „Au apărut multe semne de întrebare privind această grupă, după ce s-a întâmplat cu meciul România – Norvegia. Cred că am avut o mentalitate bună contra Austriei. Ei se aşteptau să fim demotivaţi, dar băieţii au arătat ce pot. În unele momente, am jucat excelent, am fost greu de străpuns în apărare.

Vrem să încheiem acest program din toamnă într-o notă pozitivă. Dacă vom învinge România, vom avea şansa să rămânem la acest nivel în Liga Naţiunilor. Şi cred că acest grup de jucători merită. Trebuie să ne recuperăm şi să ne pregătim bine pentru meciul cu România”

 

După un zbor de aproape 4 ore, românii au aterizat ieri seară la Belfast. Pe tricolori i-a întâmpinat o vreme rece, 5 grade Celsius. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.