Sport
Seria din care face parte 'satelitul' Ştiinţei, în liga a III-a, şi programul primei runde

Echipa a doua a Universităţii Craiova va face parte din seria a 6-a a Ligii a III-a, alături de alte 9 echipe, iar în prima etapă a sezonului 2020-2021, elevii lui Ionuţ Stancu şi Mugur Guşatu vor evolua în deplasare, contra formaţiei CSM Alexandria, vineri, 11 septembrie. 

Din aceeaşi serie face parte şi cealaltă echipă doljeană, din Liga a III-a, CSO Filiaşi, care debutează în noua stagiune tot în deplasare, cu satelitul Academicii Clinceni. 

Seria a 6-a a Ligii a III-a: Universitatea Craiova II, CSO Filiaşi, Unirea Bascov, Petrolul Potcoava, Vediţa Coloneşti, Academica Clinceni 2, Flacăra Moreni, FC Pucioasa, Sporting Roşiori, CSM Alexandria.

La finalul celor 18 etape, primele două echipe vor participa la meciuri de baraj, contra primelor două clasate din seria a 5-a, aşa-zisa "serie Braşoveană", cu echipe din centrul ţării. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.