Sport
Şi totuşi, derby-ul Craiova – Dinamo se joacă la Severin

În ciuda încercărilor aproape disperate ale oficialilor Universităţii Craiova de a aranja ca meciul anului, cel cu Dinamo, să se joace în Bănie, pe un „Extensiv” luminat de o nocturnă mobilă, derby-ul se va juca totuşi la Severin, luni seara, de la ora 20.30, nefiind garanţii că la Craiova meciul se va juca în condiţii optime, respectiv exista teama de a nu funcţiona nocturna mobilă la parametrii impuşi.

Clubul din Bănie a emis un comunicat prin care îşi manifestă regretul că suporterii nu vor avea ocazia să-şi vadă echipa jucând acasă, anunţând totodată că se vor face eforturi pentru ca posesorii de abonamente să poată ajunge la meci.

Iată comunicatul clubului Universitatea Craiova:

„Suporterii Științei au fost, sunt și vor fi piatra de temelie a clubului. Vătăjelu și colegii săi joacă pentru ei și credem cu tărie în afirmația că Universitatea respiră prin zeci de mii de piepturi alb-albastre. Ne-a călăuzit principiul: „Universitatea doar în Craiova, Craiova doar pentru Universitatea“ și am făcut tot ce este omenește posibil pentru ca derby-ul cu Dinamo să nu fie strămutat. Toate eforturile noastre s-au izbit de imposibilitatea de a oferi garanția sută la sută că meciul se va desfășura pe Extensiv, în condiții optime, la lumina reflectoarelor. În această situație, cum Universitatea este echipa unei întregi regiuni, am considerat că singura variantă viabilă pentru buna desfășurare a derby-ului Universitatea – Dinamo este stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Totodată, anunțăm suporterii că în urma negocierilor cu deținătorii de drepturi TV, s-a decis că în acest an calendaristic un singur meci se va mai juca în nocturnă. Până atunci, vom continua eforturile pentru ca, din punct de vedere tehnic, acel joc să se dispute în Bănie. Clubul nostru asigură posesorii de abonamente că va întreprinde toate demersurile pentru a le facilita vizionarea jocului pe stadion”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.