Sport
Silvian Cristescu: „Avem jucători care pot să îl suplinească pe Koljic”

Fostul jucător al Universității Craiova, Silvian Cristescu, a criticat arbitrajul din partida cu Botoșani și a anunțat faptul că echipa are jucători valoroși care îl pot înlocui pe Elvir Koljic. 

„Domnul Dumitrache ar fi arbitrat foarte bine aseară dacă ar fi văzut și cele două penalty-uri la Mamut. La cel de-al doilea, portarul Botoșaniului mai avea puțin și îi rupea tricoul. Nu este vorba de a căuta penalty. Portarul l-a tras de tricou, se vede clar. Mai avea puțin și i-l rupea! Nu vreau să spun că arbitrajul este de vină pentru ultimele rezultate, dar ne-a fost refuzat un penalty care se vedea de pe Pluto!

Pigliacelli nu a avut niciun șut pe poartă, posesia noastră a fost de 65%, am dominat din toate punctele de vedere. Cert este că la meci echipa a arătat o altă atitudine, a fost mai ambițioasă, a alergat mai mult. Noi am pierdut două puncte și rămân la ideea că la tragerea de tricou era penalty, mai clar de atât nici nu se putea.

Acum numai rezultatele îl vor ține pe Papură la cârma echipei. La noi, însă, toata lumea spune «de ce câștigă Craiova cu 1-0», «de ce i se dă penalty Craiovei»... CFR a castigat ani de zile cu 1-0 si nu i-a criticat nimeni”, a declarat Cristescu la PRO X.

 

„Având în vedere că Koljic marca meci de meci și era cel mai bun vârf de atac din țară, echipa are unele lacune la finalizare, dar se vor rezolva și ele. Avem jucători care pot să îl suplinească, pot să se apropie de el,” a mai declarat fostul jucător al Științei.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.