Sport
Silviu Bogdan crede în „perla” Științei: „Va avea o ofertă de peste 10 milioane de euro”

Fostul manager al Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova. Silviu Bogdan, a vorbit la PRO X despre Valentin Mihăilă, cel mai monitorizat jucător al oltenilor. 

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai promițători jucători români și nu putea să nu atragă atenția marilor cluburi de afară. Se vorbește despre un interes din Seria A și chiar și din partea celor de la Liverpool pentru internaționalul de tineret. Agentul de jucători Silviu Bogdan a precizat că Mihai Rotaru a primit oferte de 7-8 milioane de euro pentru Mihăilă, însă suma de transfer viitoare ar putea depăși 10 milioane de euro: „Mihăilă cred că va avea ofertă peste 10 milioane de euro dacă va rămâne la Craiova un an. Acum ar primi oferte de 7-8 milioane. Am ceva informații, dar nu pot să vorbesc pentru că nu este normal. Între Dennis Man, Florinel Coman și Mihăilă sunt 2 ani diferență. Dacă Coman se va vinde pe 10, Mihăilă pe 12. Dacă Coman se vinde pe 8, Mihăilă eu zic că se vinde pe 10”.

 

Valentin Mihăilă este cotat la 1,3 milioane de euro de site-urile de specialitate. A strâns 58 de apariții în tricoul Universității Craiova. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.