Sport
Silviu Bogdan, instalat manager general la echipa fiului lui Liviu Dragnea

Fostul coordonator al academiei Universităţii Craiova, Silviu Bogdan, a fost instalat în funcţia de manager general la Turris Tr. Măgurele, clubul condus de fiul lui Liviu Dragnea. După ce s-a despărţit de clubul din Bănie, cel care i-a descoperit pe Mihăilă, Screciu, Baiaram, Vlădoiu, Vlad etc. a lucrat la CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, pentru perioade scurte.  

"Începând de astazi, dl. Silviu Bogdan ocupă funcţia de manager general în cadrul clubului nostru. Acesta se alatură staffului tehnic condus de antrenorul Erik Lincar cât şi departamentului administrativ condus de dl. Preşedinte Ioniţă Mădălin.
Îi uram mult succes!" este comunicatul clubului teleormănean. 

Silviu Bogdan va încasa aproape 2 milioane de euro, cotă parte din transferul lui Vali Mihăilă la Parma. 

Turris a ratat promovarea în Liga I în prelungirile play-off-ului din sezonul trecut, iar în acest moment se află pe locul 7 în Liga a II-a, cu 15 puncte după 10 meciuri disputate. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.