Sport
Silviu Lung: „Șansa Craiovei este extraordinară”

Fostul mare jucător al Universității Craiova, Silviu Lung, este de părere că trupa lui Bergodi are o șansă uriașă de a deveni campioană. 

În direct la Pro X, fostul portar al „Craiovei - Maxima” a declarat: „ Craiovenii au fost mereu orgolioși, mereu au vrut să câștige, așa că situația asta este bună pentru ei. Echipa de pe primul loc are prima șansă, dar rămâne de văzut cum suportă băieții presiunea. Primul loc implică multă presiune, dar ar trebui să aducă și o motivație în plus. Șans Craiovei este extraordinară, mai ales că la CFR sunt lucruri care nu sunt în ordine. Problemele organizatorice reies și din ce au declarat Dan Petrescu și jucătorii.”

 

CFR Cluj a fost mereu bine pregătită tactic, fizic, mental, așa că e clar că problema e la nivel de concentrare. Apărarea lor era impenetrabilă, iar în ultimele trei etape au luat goluri cât într-o jumătate de campionat. Arlauskis este printre cei mai buni portari care au evoluat în România și nu e el de blamat. Și mijlocul a jucat foarte slab. Toate meciurile rămase sunt importante, dar acum este esențială partida de la Botoșani. Mi-ar plăcea că meciul cu CFR din ultima etapă să fie cel decisiv, ar fi ceva frumos”, a mai adăugat Silviu Lung.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.