Sport
Slatina a pierdut pe final meciul cu CS Mioveni: „Ne-am ridicat la nivelul lor”

Întrerupt din cauza zăpezii care s-a așternut pe teren și reluat duminică, meciul Slatina - Mioveni s-a terminat cu victoria echipei oaspete, scor 1-0. 

Golul care a adus victoria pentru Mioveni a fost înscris în minutul 82. Ionuț Rădescu a șutat pe jos de la aproximativ 20 de metri și a adus fericirea în tabăra echipei antrenate de Alexandru Pelici. 

 

„Am întâlnit o echipă bună, cu jucători care au jucat în Liga I, ne-am ridicat la nivelul lor, dar păcat de acel gol primit. Voiam să nu pierdem, din păcate nu am reuşit. Trebuie să luăm părţile bune, iar greşelile făcute să le eliminăm. Nu am mizat neapărat pe contraatac, poate în prima repriză am stat aşa mai mult în jumătatea noastră, dar am reglat asta la pauză, iar eu zic că în a doua repriză, în multe momente ale jocului chiar meritam să marcăm, dar fotbalul este pe goluri. Îmi pare rău că nu am obţinut un rezultat pozitiv”, a declarat Dinu Todoran la finalul partidei, citat de newsflux.ro

 

În runda următoare, CSM Slatina dă piept cu Universitatea Cluj: „Ne aşteaptă un meci împotriva unei alte echipe care se anunţă în play-off, mergem să ne jucăm şansa, să scoatem un rezultat pozitiv.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.