Sport
Slatina a plecat în cantonament la Cheile Grădiștei

CSM Slatina, formație din Liga 2, a plecat în această dimineață într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei. Conform newsflux.ro, Dinu Todoran a deplasat 26 de fotbaliști. 

Oltenii vor avea zece zile de pregătire centralizată, cu antrenamente de două ori pe zi. De asemenea, pe 27 ianuarie, CSM Slatina va juca un amical cu CSM Corona Brașov, echipă ce evoluează în Liga 3. Conform newsflux.ro, Dinu Todoran a deplasat următorii jucători: Grecu, Preduţ, Velcu, Bodri, Grigore Ceapă, George Cotigă, Rareş Deta, Alin Demici, Doman, Beniamin Enache, Vasile Gheorghe, Cătălin Grigore, Vasile Gheorghe, Andrei Iana, Marian Manea, Motroc, Necşulescu, David Oprescu, Ovidiu Popescu, Cristian Preda, Pisăru, Rogoveanu, Constantin Radu, Abel Stan, Ianis Stoica, Dorin Toma, Marian Vlada.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.