Sport
Sorin Cârţu a amuţit de supărare după umilinţa din Georgia: „Am avut o dispoziţie proastă, nu puteam spune nimic”

Extrem de afectat de eliminarea Universităţii Craiova din Europa League, una ruşinoasă, Sorin Cârţu şi-a cerut scuze că nu a răspuns celor care l-au asaltat cu telefoane după jocul din Georgia, explicând a fost extrem de supărat. Preşedintele Ştiinţei spune că echipa are acum de muncit pentru recuperarea capitalului de simpatie, pierdut în urma eşecului de la Tbilisi.

„E o victorie meritată cu Astra, la modul cum am jucat, putea fi un scor mai mare. Bine că au trecut peste oboseala şi supărarea meciului de la Tbilisi, s-au adunat şi au luat punctele. A fost un rezultat foarte prost la Tbilisi, pe care nimeni nu l-a gândit, am fost surprinşi, este o surpriză mare, se mai întâmplă în fotbal şi din păcate noi am făcut parte din această surpriză. Trebuie să tragem ponoasele, să reparăm, să recâştigăm capitalul de simpatie pe care l-am avut. După meci am primit multe telefoane de la toate televiziunile şi îmi cer scuze că nu le-am răspuns, fiindcă am avut o dispoziţie foarte proastă din cauza acelui eşec, nu puteam să spun nimic constructiv, am fost foarte supărat. E prea devreme să vorbim acum despre lupta la titlu, mai ales după această eliminare din cupele europene” a declarat Sorin Cârţu, după victoria cu Astra Giurgiu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.