Sport
Sorin Cârţu: „Bergodi ştie fotbal”

Oare cine poate să o mai oprească pe Universitatea Craiova din drumul spre cel de-al 5-lea trofeu de campioană? Sorin Cârţu a încercat să explice reţeta succesului lui Bergodi.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a declarat: "Eu, de când a venit, v-am spus să nu puneți situația Craiovei cu situația Voluntariului. Ce jucători are aici și ce jucători avea acolo!? Știe fotbal Bergodi. Și nu uita că 8 jocuri la rând Voluntari a condus și a pierdut...a condus și a pierdut.

 

Știi care este caracteristica unei echipe mari? Atunci când conduce, să nu piardă. Măcar să facă un meci nul. Uită-te la noi, de 6 etape dăm gol și nu se pierde. Deci e o diferență între calitățile echipelor. Voluntari a avut ghinion în multe meciuri", a spus Sorin Cârțu la Fotbal Club.

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.