Sport
Sorin Cârţu: „Bergodi ştie fotbal”

Oare cine poate să o mai oprească pe Universitatea Craiova din drumul spre cel de-al 5-lea trofeu de campioană? Sorin Cârţu a încercat să explice reţeta succesului lui Bergodi.

Într-o intervenţie la Digi Sport, Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a declarat: "Eu, de când a venit, v-am spus să nu puneți situația Craiovei cu situația Voluntariului. Ce jucători are aici și ce jucători avea acolo!? Știe fotbal Bergodi. Și nu uita că 8 jocuri la rând Voluntari a condus și a pierdut...a condus și a pierdut.

 

Știi care este caracteristica unei echipe mari? Atunci când conduce, să nu piardă. Măcar să facă un meci nul. Uită-te la noi, de 6 etape dăm gol și nu se pierde. Deci e o diferență între calitățile echipelor. Voluntari a avut ghinion în multe meciuri", a spus Sorin Cârțu la Fotbal Club.

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.