Sport
Sorin Cârțu: „Ce să vorbesc de Rădoi? Noi avem antrenor”

În această dimineață, președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a avut o intervenție la ProsportLive și a vorbit despre varianta ca Mirel Rădoi să mai ajungă pe banca Științei.

Șansele ca Mirel Rădoi să mai ajungă la Universitatea Craiova sunt tot mai mici, mai ales că acesta a declarat că vrea să rămână la națională. „Rădoi, ce să vorbesc eu despre el? Noi avem antrenor, a pregătit toată perioada asta de două săptămâni, merge la meciul cu Botoșani. Este antrenorul pe care noi l-am anunțat, noi vorbim de Rădoi… n-am ce vorbi de Rădoi.

 

Relatia mea cu el e normală și el este un băiat binecrescut. Nu a uitat importanța pe care am avut-o în cariera lui. Eu am avut atunci inspirație, l-am văzut, l-am luat…El a avut parte de tehnicieni care au văzut în el niște calități pe care să și le pună în echipă. Cel mai important este că el a știut să exploateze șansele astea pe care le-a primit de la mine, de la Pițurcă, de la Oli (n.r. Olăroiu)”, a spus Sorin Cârțu pentru ProSport.

 

„Eu am în continuare contract cu FRF pentru următoarea campanie. Dacă Federația nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta și vom vedea. Niciodată nu am declarat altceva, nu am declarat că plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar”, a spus Mirel Rădoi, la Pro TV.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.