Sport
Sorin Cârțu, dezamăgit de ce a arătat Universitatea în primul amical cu Viitorul: ”Nici măcar nu au alergat!”

Președintele Științei, Sorin Cârțu, a fost dezamăgit total de prestația echipei în primul amical cu Viitorul. Dacă juveții au fost depășiți ca joc de adversari, legenda Băniei fotbalistice se aștepta ca măcar elevii lui Bergodi să arate implicare în joc și să alerge mai mult.

”Sunt dezamăgit și de rezultat și de ce am văzut în teren. M-a surprins lipsa de prospețime, nici măcar nu au alergat jucătorii, dacă prin relațiile de joc am fost puși în dificultate de cei de la Viitorul. E și primul joc după o lungă perioadă și îmi întărește ce am spus că avem nevoie de mai multe jocuri amicale. În meciurile oficiale riști să pățești ce ți se poate întâmpla în meciurile amicale. Va fi multă plezneală, nu calitate” a spus Sorin Cârțu pentru Digisport.

Cârțu: ” N-aș vrea să fiu în locul lui Bergodi”

Deși îl apreciază pe Bergodi, ”Sorinaccio” nu-i prevede o perioadă facilă la Craiova

”Sper să aibă un parcurs bun Bergodi și să ne îndeplinim obiectivul de a juca într-o cupă europeană. N-aș vrea să fiu în locul lui Bergodi, a venit și târziu, și a stat în carantină, sunt și aceste condiții care trebuie îndeplinite, plus presiunea care este la Craiova pe orice antrenor, fiindcă avem nevoie de rezultate. Meciurile cu Botoșani și Astra sunt capitale pentru ceea ce vrem să facem, trebuie neapărat câștigate” a spus Sorin Cârțu. Acesta a fost impresionat de doi puști de la Viitorul: ”M-a impresionat numărul 26 de la Viitorul, Dănuleasa, dar mi-a plăcut și ăsta micu al lui Gică Popescu, Nicolas”.  

” La stadion n-ar veni atâta lume beată ca la plajă, unde se încalecă”

Sorin Cârțu pledează pentru fotbal cu spectatori în tribune și oferă exemplul aglomerației de la mare din acest week-end, în timp ce stadioanele sunt închise.

”Am văzut distanțarea socială la Vama Veche! Pe stadion nu poți să vii, dar la mare nu sunt probleme sau la nu știu ce grădină zoo. Și la stadion nu vine atâta lume beată ca acolo, unde se încalecă pe plajă!” a spus Sorin Cârțu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.