Sport
Sorin Cârțu îi dă replica lui Bergodi: „Nu a fost nicio ruptură”

Sorin Cârțu, președintele Unviersității Craiova, i-a oferit replica lui Cristiano Bergodi. Fostul tehnician al Științei a declarat că a existat un conflict între el și conducerea clubului și a spus că Mihai Rotaru nu era niciodată mulțumit de serviciile sale. 

Președintele clubului din Bănie a declarat pentru Fanatik că nu a existat nicio ruptură între conducere și tehnician și l-a provocat pe Cristiano Bergodi să spună clar tot ceea ce s-a întâmplat:  „Eu nu știu nimic despre treaba asta. Nu știu la ce se referă. Întrebați-l pe el poate are ceva mai clar. E cam evazivă treaba. Să spună clar: «Domne, cu x, cu y,». Cred că așa e normal când ai nemulțumiri. „Eu nu îmi aduc aminte de niciun conflict al lui cu conducerea.

 

Nu! Nu a fost nicio ruptură. Au fost amiabile discuțiile toate! Din câte știu eu, nu au fost nu știu ce reproșuri unul la altul sau părțile să-și reproșeze ceva, sub forma unui scandal,” a spus Sorin Cârțu. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.