Sport
Sorin Cârțu: „Important este să analizăm, să tragem niște concluzii și să luăm niște măsuri radicale”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a fost foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în partida cu Laci. 

Cârțu anunță că patronul Mihai Rotaru va lua niște măsuri drastice după acest meci: Nu am multe de spus, mi-e greu să explic acest eșec. Nu mai trebuie să facem paralele între Craiova Maxima și actuala Craiova, nu are rost. Important este să analizăm, să tragem niște concluzii și să luăm niște măsuri radicale în ceea ce privește lotul de jucători. 

Depinde foarte mult ce gândește domnul Rotaru, este un moment care cere anumite măsuri. Eu am spus că dacă nu ne calificăm este o rușine. Din punctul meu de vedere este o problemă să nu poți să te califici. În partida de la Laci parcă am avut mai multe ocazii, nu înțeleg cum am pierdut acel meci. Toată lumea e afectată, mergi mai departe, n-ai ce să faci. Am fost echipa favorită.

Dacă și anul ăsta se întâmplă ce s-a întâmplat anul trecut (n.r Lokomotiv Tbilisi), înseamnă că avem o problemă. Trebuie acționat în consecință. Emoția nu trebuie să te dovedească în aceste momente, dacă ai un caracter puternic. Trebuie să ai încredere în tine. Am plecat în ultimele minute, eram supărat, n-am văzut ce s-a întâmplat cu suporterii.

Koljic muncește, caută golul, dar trebuie să fim alături de el pentru că a avut numai perioade grele, acum a stat un an pe bară. Laur (n.r Reghecampf) nu are nicio vină, a avut două antrenamente cu echipa. 

Niște echipe fraiere, echipele din străinătate n-au fost surprinse de regula U21 din Liga 1. Contează și această regulă. Păcat de toate luptele din sezonul precedent. Trebuie să resetăm ceva cât mai repede. Trebuie să înțelegem această posesie pe care vrem să o facem, dar nu vrea să intru acum în vreo analiză", a mai spus președintele Științei.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.