Sport
Sorin Cârțu: „Noi nu stăm în ajutorul lui Gigi Becali”

Mai mulți jucători importanți ai FCSB-ului au fost trimiși în vacanță, iar Sorin Cârțu a oferit primele reacții pentru Fanatik după auzul veștii. 

Nu ne interesează că au intrat sau nu în vacanță unii de la FCSB. Noi nu stăm în ajutorul lui Gigi Becali și niciodată nu am apelat la Gigi Becali. Să facă ce vor. Noi am ajuns în această poziție datorită nouă și tot noi trebuie să ne ajutăm dacă vrem să obținem titlul.

 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Noi mai avem două meciuri de disputat și sper să jucăm cât mai bine. În rest, ce fac alții, nu ne interesează. Că au vacanță mai devreme sau nu, nu mai e treaba noastră", a spus președintele Universității Craiova. Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Valentin Crețu și Ovidiu Popescu nu vor mai evolua în meciurile cu Gaz Metan Mediaș și Astra Giurgiu, dar nici la restanța cu CFR Cluj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.