Sport
Sorin Cârțu: „Ușor, ușor sper că echipa va arăta mai bine”

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre evoluția Științei în meciul cu Sepsi și speră ca echipa să înceapă „ușor, ușor” să arate mai bine. Conform spuselor lui „Sorinaccio”, Sepsi a jucat mult mai bine decât cu FCSB. 

Fără victorie de patru meciuri, Craiova pierde teren în lupta pentru titlu. După remiza, scor 1-1, cu Astra, Cârțu a declarat pentru gsp.ro: „Am plecat prea rapid cu un handicap care și-a pus amprenta asupra partidei. Ei au pornit cu un avantaj pe care au știut să-l apere. În rest, meciul l-am avut în mână, adversarul nu a avut niciun șut pe poartă după ce a deschis scorul. 

Parcă au fost mai aprigi cu noi decât cu Steaua. Plus prezența lui Găman, care nu a mai ieșit în ultimele minute. E de apreciat sacrificiul lui, a trecut peste o eventuală accidentare și a rămas pe teren acum. 

 

Trebuia sa câștigăm partida, asta ne-am propus. Sigur, am ajuns la 4 meciuri fără victorie, dar am jucat cu Sepsi, Steaua, CFR, Astra, un program greu. Și pe aceste terenuri... Ușor, ușor sper că echipa va arăta mai bine și vom câștiga următorul joc”

 

În următorul meci, oltenii primesc vizita formației FC Viitorul, sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.