Sport
Starea lui Mihăilă este stabilă, jucătorul a revenit la Craiova şi speră să joace în meciul cu Sepsi

Aflat aproape de o tragedie vineri seara, când a fost lovit cu bestialitate de jucătorul Rus, de la Iaşi, în minutul 10 al meciului din Copou, atacantul Ştiinţei,Vali Mihăilă, este într-o stare stabilă. El a rămas vineri noaptea la un spital din Iaşi pentru investigaţii, iar sâmbătă a revenit la Craiova, urmând chiar să fie din nou la antrenamente în câteva zile. 

”Mulțumesc mult pentru mesajele primite, eu acum am ajuns la Craiova și sper ca la meciul cu Sepsi să fiu pe teren”, a fost mesajul video postat de Mihăilă pe contul oficial de Facebook al Universității Craiova.

"Este recuperat în totalitate. A făcut toate investigaţiile necesare, pentru a evita o anumită afecţiune ascunsă. A rămas la Iaşi, sub supravegherea unui medic de la Poli, şi a făcut investigaţii suplimentare, tomograf, iar starea lui este foarte bună. Era foarte bine încă din momentul în care ajunsese la spital. Avea o jenă la nivelul mandibulei, avea o mică durere la braţ, pentru că a căzut cu capul pe braţul stâng, însă totul este ok. Cred că în două-trei zile o să fie 100% apt pentru antrenamente fără probleme", a spus medicul Ştiinţei, Claudiu Stamatescu, la Digisport. 

Clubul Poli Iaşi a emis un comunicat de susţinere pentru Mihăilă: "Clubul de fotbal CSM Politehnica Iași își exprimă regretul față de incidentul petrecut în minutul 10 al întâlnirii Politehnica Iași - CS Universitatea Craiova, care a dus la accidentarea jucătorului Valentin Mihai Mihăilă. Dincolo de rivalitatea din teren, fotbalul este totuși un sport și considerăm că asemenea acțiuni nu-și au locul într-o dispută sportivă. De acest lucru este conștient și jucătorul echipei noastre, Laurențiu Rus, autorul atacului care a dus la accidentarea adversarului său, care a petrecut noaptea trecută la spitalul în care se făceau investigațiile medicale asupra jucătorului craiovean. De asemenea doctorul formației noastre, Andrei Tohăneanu, a fost prezent la Spitalul de Urgențe pentru a fi aproape de jucătorul accidentat.  Pe această cale conducerea clubului nostru își manifestă disponibilitatea de susținere financiară în vederea activității de recuperare post traumatică a jucărorului Mihăilă"

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.