Sport
Stephan Drăghici a fost împrumutat la FC Argeș

Stephan Drăghici nu se va regăsi în lotul Universității Craiova în acest an competițional. Jucătorul a fost împrumutat la FC Argeș, după ce a mai fost împrumutat la Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș. 

„Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate!. Pe plan personal mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări, iar pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la Naţionala României de Tineret,” a fost prima declarație a lui Stephan Drăghici în calitate de jucător al Argeșului. Fotbalistul a prins doar șase prezențe în tricoul Universității Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.