Sport
Stephan Drăghici a fost împrumutat la FC Argeș

Stephan Drăghici nu se va regăsi în lotul Universității Craiova în acest an competițional. Jucătorul a fost împrumutat la FC Argeș, după ce a mai fost împrumutat la Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș. 

„Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate!. Pe plan personal mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări, iar pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la Naţionala României de Tineret,” a fost prima declarație a lui Stephan Drăghici în calitate de jucător al Argeșului. Fotbalistul a prins doar șase prezențe în tricoul Universității Craiova. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.