Sport
Ştiinţa a dezamăgit crunt la debutul lui Piţurcă: niciun şut pe poartă şi înfrângere pe final de meci! Publicul a fost însă la cel mai înalt nivel

Entuziasmul revenirii lui Victor Piţurcă în Bănie a adus 30.000 de oameni pe "Ion Oblemenco", pentru un derby cu casa închisă contra FCSB. Numai că Ştiinţa a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale din ultimii ani, nereuşind să tragă niciun şut pe poarta adversă şi a pierdut printr-un gol primit pe final, în urma unei gafe a lui Piglacelli. Tsoumou, venit de câteva zile la FCSB, a speculat mingea scăpată de portarul italian şi s-a terminat 0-1. 

Mai dezamăgitor ca înfrângerea a fost modul cum a abordat Craiova meciul: fricoasă, masată în propria jumătate, doar cu speranţa unui contraatac, care nu avea să mai vină. 

Publicul din Bănie a fost însă la înălţime. Pe ritmurile "Odei Bucuriei" a lui Ludwig van Beethoven, s-a desfăşurat o coregrafie pe întreaga arenă, la tribuna a doua scriind "Ştiinţa 1948", iar la Peluza Nord scenografia a fost însoţită de mesajul: „Cine a avut norocul de prieteni buni să dea, cine ştie ce-i iubirea, lângă noi, cântând, să stea”.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - L. Nițu (19 Bărbuţ 82 M. Roman), Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Piţurcă. 

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, I. Cristea, Panţâru – Oaidă, Pintilii (46 Ov. Popescu), Fl. Tănase – Ad. Popa (71 Moruţan), Hora (63 Tsoumou), Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

După 9 etape, Craiova este pe locul 4, cu 16 puncte, şi joacă în runda viitoare la Mediaş, vineri, de la ora 20.30. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.