Sport
Ştiinţa, trei victorii din trei în Liga 1 (Galerie FOTO)

Universitatea Craiova s-a impus, scor 1-0, în partida cu FC Chindia Târgovişte, în etapa cu numărul 3 din Liga 1. Gol alb-albaştrilor a fost marcat de Mihai Roman (min. 46).

Prima repriză a partidei din Bănie a fost dominată de gazde, însă singurul gol, cel înscris de Roman (min. 47), a fost anulat pe motiv de ofsaid. Ocaziile au fost de partea Craiovei, iar cea mai mare i-a aparţinut lui Cicâldău. Execuţia decarului din lovitură liberă a fost scoasă din vinclu de goalkeeper-ul Chindiei.

 

Partea secundă a început perfect pentru Universitatea. În minutul 46, Mihai Roman a înscris din nou cu o lovitură de cap, însă de această dată, reuşita a fost validată. Restul disputei a lăsat impresia că elevii lui Corneliu Papură nu au turat motoarele, menajându-se pentru returul cu Honved, de joi, ora 19:15, pe "Ion Oblemenco".

 

La final, cele două galerii au cântat împreună împotriva ungurilor de la Honved şi au strigat "România, România".

 

Universitatea Craiova se impune şi reuşeşte 3 victorii din 3 posibile în debutul acesta de sezon al Ligii 1, reuşind să fie, deocamdată, pe primul loc în clasament. În următorul meci din campionat, "juveţii" joacă, în deplasare, FC Hermannstadt.

 

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu(Martic 25'), Acka, Kelic, Bancu - Ivanov, Cicâldău (Vătăjelu 80), Qaka (Mateiu 64) - Bărbuţ, M. Roman II, V. Constantin

 

Chindia Târgoviște: Aioani - Martac, Dinu, Leca, Neciu - Novac, Liviu Mihai (Bic 60)- Neguţ, Nicuţescu, Florea (Cherchez 74) -Voduţ (Dumitrașcu 60)

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.