Sport
Ştiinţa are derby cu Dinamo în sferturile Cupei României!

Conform tragerii la sorţi de astăzi de la Casa Fotbalului, Universitatea Craiova va juca în sferturile de finală ale Cupei României contra marii rivale, Dinamo, într-un meci programat la Craiova, pe 27-28 februarie sau pe 1 martie. Cele două echipe s-au întâlnit în aceeaşi fază a competiţiei şi anul trecut, la Severin, alb-albaştrii câştigând la lovituri de departajare. 

Craiova şi Dinamo se vor duela şi în primul meci oficial din 2018, la Bucureşti, la începutul lunii februarie, în campionat. 

Despre această tragere, căpitanul Ştiinţei, Alex Băluţă, a declarat: “Sunt sigur că va fi un meci foarte frumos, sunt foarte fericit că am picat cu Dinamo, fiindcă mă gândesc deja la ce atmosferă va fi pe stadion şi noi trebuie să ne ridicăm la înălţimea suporterilor. Stadionul va fi plin, ne vor împinge spre o calificare, aşa cum a fost şi anul trecut, la Severin”. 

Antrenorul Devis Mangia a spus: „Meciul cu Dinamo din sferturile Cupei va fi cu siguranță unul frumos, un meci important pentru noi, atât prin prisma adversarului, dar și pentru că ne dorim să ne calificăm mai departe în această competiție. Mă bucur foarte mult că jucăm acasă în fața suporterilor noștri care cu siguranță vor face o atmosferă foarte frumoasă.”

Celelalte meciuri din sferturi: Hermannstadt - FCSB, FC Botoşani - CSMP Iaşi şi Gaz Metan - Astra. 

Meciurile se dispută într-o singură manşă, pe terenul echipei de eşalon inferior sau mai slab clasate în sezonul precedent. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.