Sport
Ştiinţa, cu Mihai Roman la joystick, a învins PAOK şi Braga şi a cucerit turneul internaţional de FIFA 20

Ţinut departe de teren nu numai de pandemia de coronavirus, ci şi de problemele cardiace care i-au fost descoperite în iarnă, Mihai Roman se dovedeşte un jucător excelent de fotbal virtual, respectiv de FIFA 20. Cu el la joystick, Universitatea Craiova, şi-a adjudecat turneul internaţional de efotbal,  primul la care a participat o echipă din România. Cupa Betano Stoixman la efotbal a fost un patrulater la care au mai participat: PAOK Salonic, Sporting Braga şi Maritimo Funchal.

Formaţia din Bănie a trecut cu 5-0 la general de formaţia elenă PAOK Salonic. Mihai Roman a fost mai abil pe consolă decât mijlocaşul lui PAOK, Dimitrios Pelkas, pe care l-a învins în ambele meciuri, tur-retur, 2-0 şi 3-0. În celălalt meci, Braga a trecut cu 3-2 (3-1 şi 0-1) de Maritimo.

În finală, Universitatea Craiova a câştigat dramatic, cu 3-2, în urma golului de aur, cu Sporting  Braga, pentru care a jucat atacantul Ricardo Horta. Cotat la 8 milioane de euro pe transfermarkt, portughezul a condus cu 2-0, dar Mihai Roman a fost extraordinarşi de la buton şi pe ecran, el reuşind toate cele 3 goluri prin care a întors rezultatul şi a câştigat turneul internaţional.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.