Sport
Ştiinţa debutează cu succes în play-off şi încununează o săptămână perfectă!

Universitatea Craiova a câştigat primul meci din play-off, disputat pe "Ion Oblemenco", în faţa a 15.000 de spectatori, 1-0 cu Astra Giurgiu, prin golul marcat de Alex Mitriţă, în minutul 82, cu o reluare din 3 metri, după o fază construită de Mateiu şi Băluţă. Ştiinţa încheie astfel o săptămână excelentă, în care s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat-o pe Dinamo. 

Devis Mangia a utilizat formula: Mitrovic – R. Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Zlatinski, Andre Santos (80 Mateiu), Briceag – Gustavo (75 Burlacu), Bărbuţ (53 Băluţă), Mitriţă. 

Alb-albaştrii rămân la 4 puncte de liderul CFR Cluj şi urcă pe locul 2, în faţa FCSB, care joacă duminică împotriva Viitorului. 

Arbitrul Alexandru Tudor, a cărui delegare a fost contestată vehement de conducerea Universităţii Craiova, a avut o prestaţie corectă. 

Devis Mangia a fost foarte mulţumit de jocul prestat de echipă şi a ţinut să le felicite şi pe jucătoarele de la SCM Craiova, care s-au calificat în semifinalele Cupei EHF. "Am jucat foarte bine, meritam victoria, nu este uşor să joci împotriva unei echipe care se apără. Nu vreau să mă repet, dar gazonul ne-a pus din nou probleme, e clar acest lucru. Au apărut greşeli tehnice, din cauza terenului. Am avut posesia în mare parte din meci, dar e greu să construieşti pe un asemenea teren. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că s-au descurcat. Băluţă a jucat bine până acum, dar am decis să schimb ceva astăzi. Nu putem începe mereu cu aceeaşi echipă. Trebuie să mai odihnim jucătorii. E posibil ca Gardoş să joace etapa viitoare, dar trebuie să văd care este situaţia tuturor jucătorilor. Trebuie să munceasă în continuare, şansa lui va veni. Vreau să le felicit pe fetele de la handbal. Să întorci scorul în deplasare e cu adevărat impresionant. Felicitări!"

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.