Sport
Ştiinţa i-a prezentat pe Datkovic şi Martic: „Am auzit lucruri frumoase despre Craiova şi s-au dovedit adevărate”

Fundaşii croaţi Niko Datkovic şi Ivan Martic, ultimele achiziţii ale Ştiinţei, au fost prezentaţi înaintea meciului de la Cluj, cei doi spunând că au constatat deja că tot ce li s-a spus despre Craiova este adevărat şi chiar realitatea depăşeşte aşteptările.

„Avem un grup foarte bun de jucători şi sunt convins că putem realiza multe lucruri pozitive. Eu sunt pregătit, totul depinde de domnul antrenor. Dacă nu voi fi pe teren, voi încuraja echipa să câştige. Au fost nişte speculaţii în această vară cu venirea la CFR Cluj, însă eu nu ştiu mai mult de atât. Suntem cu toţii profesionişti, prieteni şi e normal bătălia pentru locul de titular. Este descrierea job-ului pe care noi îl avem”, a declarat Datkovic.

„Am venit la o echipă bună, cu jucători de valoare şi voi da tot ce am mai bun pentru a realiza lucruri bune în aceste culori. Am auzit lucruri frumoase despre Craiova şi s-au dovedit deja adevărate, voi face tot ce ţine de mine să ajut această echipă. Îi mulţumesc lui Devis Mangia şi domnului Marcel Popescu pentru şansa de a fi aici. O vom lua pas cu pas şi sper să ajung să joc în preliminariile Champions League şi cu Universitatea Craiova. Aş fi bucuros să se întâmple acest lucru cât mai curând”, a spus Ivan Martic.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.