Sport
Ştiinţa ia „bronzul” campionatului, după victoria de la Iaşi

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-1 la Iaşi, în ultima etapă etapă a play-off-ului, şi a terminat pe locul al treilea în clasament, cu 38 de puncte. Alb-albaştrii încheie astfel o perioadă de 23 de ani în care nu s-au mai aflat pe podium. De asemenea, va fi al doilea sezon la rând în care Ştiinţa joacă în cupele europene, în aceeaşi competiţie, Europa League. Titlul a fost câştigat de CFR Cluj, care a învins cu 1-0 pe Viitorul în ultima etapă, iar pe locul 2 s-a clasat FCSB. 

În Copou, Kizito a deschis scorul pentru gazde, dar până la pauză Ştiinţa a revenit prin golurile marcate de Mateiu şi Băluţă, din centrările lui Nicuşor Bancu. În partea secundă, Alex Băluţă a mai trimis mingea în bară, dar partida s-a încheiat cu rezultatul stabilit la pauză.  

Devis Mangia a folosit formula: Mitrovic - R. Popa, Kelici, T. Ferreira - Martic, Mateiu, Zlatinski (46 Andre Santos), Bancu – Glavina (74 Burlacu), Al. Băluță, Mitriță (88 Dimitrov).

Pentru Universitatea urmează finala Cupe României, cu AFC Hermannstadt, duminică, 27 mai, de la ora 21, pe Arena Naţională.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.