Sport
Ştiinţa, incapabilă să egaleze CFR-ul, are nevoie de victorie cu Viitorul pentru a fi sigură de prezenţa în Europa

Deşi o remiză mulţumea şi CFR-ul şi Universitatea, alb-albaştrii nu au reuşit să o obţină, chiar dacă pe final inclusiv gazdele erau de acord să fie egalate. În Gruia, campioana a deschis scorul în debutul jocului, din penalty, prin Culio, dar Craiova nu a fost capabilă să marcheze nici măcar pe final, când era practic invitată să o facă. 

Galeria Craiovei a îndemnat la un egal strategic prin afişarea mesajului "Să fie omenie!" CFR a cucerit campionatul pentru a doua oară la rând, cu o etapă înainte de final, în timp ce Universitatea, pentru a merge în Europa League, va avea nevoie de victorie în ultima etapă, cu Viitorul. Echipa lui Hagi are luni seara cu Astra şi aproape sigur va câştiga, trecând astfel pe locul 3. Dacă va termina pe locul 4, Craiova speră ca Viitorul să câştige Cupa României, pentru a juca din nou în Europa. 

La Cluj, Cornel Papură a folosit formula: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor (46 Acka), Kelic, Briceag - Fedele, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Cristea (54 Fortes), Baicu. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.