Sport
Ştiinţa începe play-off-ul, contra Astrei. Mangia: „Ne vom păstra filosofia de joc ofensiv”

Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 sezonul regulat şi debutează în play-off-ul actualei ediţii de campionat împotriva ocupantei locului 4, Astra Giurgiu, de care o separă 4 puncte. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20.45, pe arena „Ion Oblemenco”

Devis Mangia a prefaţat într-o conferinţă de presă duelul cu formaţia antrenată de Edi Iordănescu: „Ne aşetaptă un meci dificil, contra unei echipe bune, care are un antrenor foarte bun şi cu care am făcut două remize în acest campionat, 1-1 şi 2-2. A plecat Ioniţă, dar au venit jucători foarte buni, precum Matei sau Buş. Jucătorii mei sunt un pic obosiţi după efortul din meciul din Cupă, oboseală cauzată şi de condiţia precară a gazonului. În alcătuirea echipei pentru jocul cu Astra trebuie să ţin cont de forma jucătorilor, dar şi de starea lor fizică, de oboseala acumulată. Faţă de celelalte echipe din play-off, noi jucăm mai multe meciuri, cele două din semifinalele Cupei, dar asta nu este ceva rău, este un rezultat pe care ni l-am dorit. Vom încerca să facem însă totul pentru a câştiga. Nu mă tem de euforia calificării după meciul cu Dinamo, fiindcă la acest club mentalitatea este de a nu ne mulţumi cu o victorie, ne dorim de fiecare dată mai mult. CFR şi FCSB sunt favorite la titlu, dar toate echipele din play-off au şansa lor. Noi nu ne vom schimba filosofia, vom continua să jucăm la fel şi îmn play-off, ne gândim decât la meciul următor.Pentru o echipă ca a noastră, căreia îi place să construiască, gazonul este un impediment, dar ştim care sunt condiţiile şi trebuie să ne adaptăm. De asemenea, am avut probleme cu terenurile de antrenament, de când a nins nu ne-am antrenat pe un teren normal, ci doar pe iarbă artificială”.

Fundaşul portughez Tiago Ferreira a declarat:„Va fi un meci greu, Astra este o echipă bună şi a avut mult mai multe zile pentru recuperare în comparaţie cu noi. L-au pierdut pe Ioniţă, dar s-a schimbat mult dinamica echipei, au venit alţi jucători de valoare şi vom avea o partidă dificilă. Este important cum începem. Eu mă simt foarte bine aici la Craiova, avem parte de un public extraordinar, orice jucător şi-ar dori să evolueze pe un stadion ca al nostru, sunt mulţumit să joc la un club fantastic şi dau totul pentru a câştiga trofee”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.