Sport
Ştiinţa joacă în Ţinutul Secuiesc chiar de Ziua maghiarilor. Acka: 'Vor face totul să ne bată!'

Ivorianul Stephane Acka a fost prezentat la revenirea la Universitatea Craiova, unde va purta numărul 26. Stoperul de 28 de ani a prefaţat duelul de la Sf. Gheorghe, Sepsi - Universitatea, programat vineri, de la ora 20.30, spunând că motivaţia gazdelor va fi mai mare ţinând cont că vineri este şi "Ziua maghiarilor de pretutindeni". 

Va fi un meci greu la Sf. Gheorghe, este şi ziua Ungariei (n.r., este ziua maghiarilor de pretutindeni) şi cei de la Sepsi vor face totul să ne bată, dar noi vom merge să facem un meci bun, cu respect pentru adversar dar şi cu mobilizare din partea tuturor" a spus Acka într-o conferinţă de presă. 

Despre plecarea sa de la Craiova, acum doi ani, Acka a spus că aceasta a fost cauzată de un conflict cu antrenorul de atunci, Gigi Mulţescu, dar că se bucură de revenire. "Sunt fericit că m-am întors acasă, mi-am dorit asta, deşi au fost discuţii şi cu alte echipe. Craiova s-a schimbat în bine faţă de acum doi ani, domnul Mangia a făcut treabă foarte bună, a luat locul 3 anul trecut, acum echipa este pe 2, s-a câştigat  Cupa României, acum suntem în semifinale. Este şi stadionul nou, suporterii vin în număr mare, lumea iubeşte fotbalul şi este o atmosferă foarte frumoasă. În plus, atât domnul Mangia, cât şi alţi coechipieri vorbesc limba italiană. Am revenit pentru a face performanţă, trebuie să ne batem pentru ambele trofee anul acesta. Fizic sunt OK, când o să vină rândul meu să joc voi da totul pentru echipă. Când am plecat nu am vrut să trădez echipa, dar am avut un conflict cu domnul Mulţescu, pe care însă îl respect ca om şi ca antrenori. Unii suporteri s-au supărat pe mine, alţii mi-au transmis mesaje de încurajare, dar eu voi da totul pe teren pentru Craiova” a spus Acka.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.