Sport
Ştiinţa pierde calificarea la Atena pe mâna arbitrilor francezi şi a lui Carlos Fortes!

Chiar dacă a pierdut acasă cu 2-0 meciul tur cu AEK Atena, din turul 3 preliminar al Europa League, Universitatea Craiova merita să se califice, după returul de la Atena, care s-a încheiat însă la egalitate, scor 1-1. Elenii au deschis scorul prin Mantalos, ca şi în tur, iar Ivanov a egalat în repriza secundă. 

Arbitrul francez Brisard a anulat un gol valabil marcat de Roman, pe motiv de ofsaid la Bărbuţ, omul cu assist-ul, şi acelaşi arbitru nu a dictat penalty la un henţ clar al grecilor în careul propriu. În plus, Carlos Fortes a ratat două mari ocazii de gol, spre stupefacţia coechipierilor, Acka având şi el ocazia de a puncta. 

AEK Atena: Barkas - Paulinho, Vranjes, Svarnas, Helder Lopes – Krsticic (58 Simao), Andre Simoes - Francisco Geraldes, Livaja (59 Verde), Mantalos - Nelson Oliveira. Antrenor: Miguel Cardoso.

Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Kelic, Bancu -  Ivanov (85 Constantin), Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Roman (63 Fortes), Mihăilă (55 Vătăjelu). Antrenor: Cornel Papură.

Ştiinţa este eliminată pe nedrept din aventura europeană, iar duminică joacă în Liga I cu FC Botoşani, de la ora 18. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.