Sport
Ştiinţa pierde calificarea la Atena pe mâna arbitrilor francezi şi a lui Carlos Fortes!

Chiar dacă a pierdut acasă cu 2-0 meciul tur cu AEK Atena, din turul 3 preliminar al Europa League, Universitatea Craiova merita să se califice, după returul de la Atena, care s-a încheiat însă la egalitate, scor 1-1. Elenii au deschis scorul prin Mantalos, ca şi în tur, iar Ivanov a egalat în repriza secundă. 

Arbitrul francez Brisard a anulat un gol valabil marcat de Roman, pe motiv de ofsaid la Bărbuţ, omul cu assist-ul, şi acelaşi arbitru nu a dictat penalty la un henţ clar al grecilor în careul propriu. În plus, Carlos Fortes a ratat două mari ocazii de gol, spre stupefacţia coechipierilor, Acka având şi el ocazia de a puncta. 

AEK Atena: Barkas - Paulinho, Vranjes, Svarnas, Helder Lopes – Krsticic (58 Simao), Andre Simoes - Francisco Geraldes, Livaja (59 Verde), Mantalos - Nelson Oliveira. Antrenor: Miguel Cardoso.

Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Kelic, Bancu -  Ivanov (85 Constantin), Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Roman (63 Fortes), Mihăilă (55 Vătăjelu). Antrenor: Cornel Papură.

Ştiinţa este eliminată pe nedrept din aventura europeană, iar duminică joacă în Liga I cu FC Botoşani, de la ora 18. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.