Sport
Ştiinţa, prima victorie în Europa după 26 de ani (Galerie Foto)

Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-2, în deplasarea din Azerbaidjan, în faţa celor de la Sabail. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Alex Mateiu (min. 12), Nicuşor Bancu  (min. 51) şi Mihai Roman (min. 68), în timp ce pentru gazde a înscris Rahimov (min. 31 şi 83).

Universitatea a dominat teritorial partida, iar deschiderea de scor a survenit în primele minute ale partidei, Mateiu, cu un voleu după o centrare venită de la Martic, a marcat pentru 1-0. Totuşi, azerii au egalat la un corner care nu anunţa mare pericol. Rahimov a înscris de la aproximativ 12 metri. 

 

Reveniţi de la cabine, "juveţii" au intrat decişi să revină în avantaj, iar Bancu a luat o acţiune pe cont propriu şi a dus scorul la 2-1. Revenit după împrumutul de la Botoşani, Mihai Roman a marcat primul său gol într-un meci oficial pentru Ştiinţa.

 

Spre finalul partidei, Sabail a redus din diferenţă prin acelaşi Ahimov. 

 

Universitatea Craiova consemnează prima victorie în Europa după 26 de ani şi are şanse foarte mari de calificare în turul următor.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.