Sport
Ştiinţa, prima victorie în Europa după 26 de ani (Galerie Foto)

Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-2, în deplasarea din Azerbaidjan, în faţa celor de la Sabail. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Alex Mateiu (min. 12), Nicuşor Bancu  (min. 51) şi Mihai Roman (min. 68), în timp ce pentru gazde a înscris Rahimov (min. 31 şi 83).

Universitatea a dominat teritorial partida, iar deschiderea de scor a survenit în primele minute ale partidei, Mateiu, cu un voleu după o centrare venită de la Martic, a marcat pentru 1-0. Totuşi, azerii au egalat la un corner care nu anunţa mare pericol. Rahimov a înscris de la aproximativ 12 metri. 

 

Reveniţi de la cabine, "juveţii" au intrat decişi să revină în avantaj, iar Bancu a luat o acţiune pe cont propriu şi a dus scorul la 2-1. Revenit după împrumutul de la Botoşani, Mihai Roman a marcat primul său gol într-un meci oficial pentru Ştiinţa.

 

Spre finalul partidei, Sabail a redus din diferenţă prin acelaşi Ahimov. 

 

Universitatea Craiova consemnează prima victorie în Europa după 26 de ani şi are şanse foarte mari de calificare în turul următor.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.