Sport
Ştiinţa pune în vânzare abonamentele care asigură intrarea pe noul stadion al Craiovei

Universitatea Craiova a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul competiţional 2017-2018, care asigură fanilor intrarea la meciurile de pe arena ultramodernă care se va inaugura anul acesta.

Abonamentele sunt valabile atât pentru jocurile pe care alb-albaştri le vor disputa la Severin, la începutul sezonului, cât şi pentru partidele programate pe noul stadion din Bănie.

Abonamentele și biletele vor fi puse în vânzare începând cu 10 iulie 2017, ora 12:00 și pot fi comandate de pe reţeaua Eventim, dar şi direct de la magazinul mobil din Craiova, Piața Mihai Viteazul, de luni până vineri, între orele 10 și 19. Cele mai ieftine abonamente sunt la peluză  - 135 de lei. Apoi, cele de la tribuna a II-a – 260 de lei, tribuna I - 325 de lei, în zona VIP  - 900 de lei. Pentru un abonamente la Lojă este necesar un e-mail la adresa ticketing@csuc.ro cu datele de contact pentru a fi contactat de un reprezentant al clubului). Se oferă discounturi la reînnoirea abonamentului precum și la abonamentele Family Stand, Senior, Student ori Corporate, unele dintre ele depășind 50%.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.