Sport
Ştiinţa s-a despărţit de golgheterul ultimelor două sezoane

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu atacantul din Capul Verde, Nuno Rocha, cel care a fost golgheterul echipei în utimele două sezoane, în care a marcat câte 9 goluri.

În actuala stagiune, jucătorul de 25 de ani a punctat de 5 ori şi a dat o pasă decisivă, în cei aprope 3 ani înscriind 23 de goluri în tricoul alb-albastru. Internaţionalul caboverdean fusese trimis la echipa a doua în ultima perioadă, tocmai din cauză că nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea scandentă în vara aceasta. Rocha şi-a motivat despărţirea de Craiova prin anumite probleme familiale. „Nuno Rocha nu vrea să-şi prelungească înţelegerea pentru noul sezon. Am avut o discuţie cu el şi cu drag ar fi rămas, dar familia lui are alte probleme şi 9 din 10 din oameni ar proceda la fel ca el în această situaţie” a declarat managerul general, Marcel Popescu.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.