Sport
Ştiinţa s-a despărţit de golgheterul ultimelor două sezoane

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu atacantul din Capul Verde, Nuno Rocha, cel care a fost golgheterul echipei în utimele două sezoane, în care a marcat câte 9 goluri.

În actuala stagiune, jucătorul de 25 de ani a punctat de 5 ori şi a dat o pasă decisivă, în cei aprope 3 ani înscriind 23 de goluri în tricoul alb-albastru. Internaţionalul caboverdean fusese trimis la echipa a doua în ultima perioadă, tocmai din cauză că nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea scandentă în vara aceasta. Rocha şi-a motivat despărţirea de Craiova prin anumite probleme familiale. „Nuno Rocha nu vrea să-şi prelungească înţelegerea pentru noul sezon. Am avut o discuţie cu el şi cu drag ar fi rămas, dar familia lui are alte probleme şi 9 din 10 din oameni ar proceda la fel ca el în această situaţie” a declarat managerul general, Marcel Popescu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.