Sport
Ştiinţa s-a despărţit de golgheterul ultimelor două sezoane

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu atacantul din Capul Verde, Nuno Rocha, cel care a fost golgheterul echipei în utimele două sezoane, în care a marcat câte 9 goluri.

În actuala stagiune, jucătorul de 25 de ani a punctat de 5 ori şi a dat o pasă decisivă, în cei aprope 3 ani înscriind 23 de goluri în tricoul alb-albastru. Internaţionalul caboverdean fusese trimis la echipa a doua în ultima perioadă, tocmai din cauză că nu a dorit să-şi prelungească înţelegerea scandentă în vara aceasta. Rocha şi-a motivat despărţirea de Craiova prin anumite probleme familiale. „Nuno Rocha nu vrea să-şi prelungească înţelegerea pentru noul sezon. Am avut o discuţie cu el şi cu drag ar fi rămas, dar familia lui are alte probleme şi 9 din 10 din oameni ar proceda la fel ca el în această situaţie” a declarat managerul general, Marcel Popescu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.