Sport
Ştiinţa s-a impus în amicalul cu Wattens, scor 3-1, goluri marcate în ultimele 8 minute!

Universitatea Craiova a câştigat cu 3-1 al doilea amical din stagiul în Austria, contra formaţiei Wattens Tirol, ocupanta ultimului loc în prima ligă austriacă în campionatul trecut. Toate golurile au fost comasate în ultimele 8 minute de joc, când Craiova a avut pe teren titularii obişnuiţi, trimişi pe teren pentru ultima jumătate de oră. 

Koljic a reuşit o dublă, dintr-un penalty scos de Cicâldău şi o lovitură de cap la centrarea lui Nistor, iar Alex Cicâldău a transformat şi el o lovitură de pedeapsă, obţinută de Ivan, în ultimul minut. Austriecii egalaseră la 1 şi au avut imediat o mare ocazie de a intra în avantaj.  '

În primele 60 de minute, în care Universitatea a folosit rezervele obişnuite, a avut o singură mare ocazie, când Tudorie s-a complicat după ce a primit o pasă de la un adversar. 

Au început meciul: L. Popescu – Mitran, Papp, Acka, Vătăjelu – Screciu, Danciu, Ivanov - Bărbuţ, Tudorie, Baiaram.

În ultimele 30 de minute au evoluat: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Bălaşa, Bancu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă.

Stagiul de pregătire din Austria continuă, craiovenii revenind în ţară pentru primul de campionat, cu Sepsi, în deplasare, sâmbătă, 22 august, de la ora 21. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.