Sport
Lotul Universităţii Craiova s-a reunit

Lotul Universităţii Craiova s-a reunit în această după-amiază, la stadion, iar primul antrenament a fost efectuat la cantonamentul din Lunca Jiului. Aşa cum Lupa a anunţat în premieră, Cornel Papură are în staff un nou secund, Florinel Luţă, alături de cei deja cunoscuţi, Constantin Schumacher şi Valentin Iliev, şi antrenorul cu portarii, Robert Tufişi.

Ca noutăţi, a apărut un nou portar, Andrei Marinescu, în vârstă de 34 de ani, ultima dată la FC Snagov, jucătorii reveniţi după împrumuturi: Raul Hreniuc (FC Argeş), Marian Şerban (CS Mioveni), Mihai Roman (FC Botoşani), Ştefan Vlădoiu (Dunărea Călăraşi), Florin Borţa (Petrolul), şi cei promovaţi de la echipa secundă: Cătălin Preduţ, Ştefan Baiaram, Vasile Constantin, Radu Bârzan, Ionuţ Popescu.

Au lipsit cei doi jucători pe care Universitatea a achitat sume de transfer în vara aceasta: Matteo Fedele şi Kamer Qaka, învoiţi, precum şi internaţionalii Bancu şi Cicâldău, aflaţi la loturi.

Sunt puşi pe lista de transferuri: Dimitrov, Donkor, R. Popa, Gardoş, Bic, Burlacu, Andrei Cristea, Meza Colli şi Nuno Rocha.

Marţi, alb-albaştrii vor efectua vizita medicală, la Policlinica pentru Sportivi din Bănie, iar peste o săptămână vor pleca în stagiul din Austria, unde se vor pregăti timp de 17 zile, la Neustift im Stubaital. Craiova va disputa şi 5 amicale în zonă, 4 dintre ele fiind deja stabilite: cu FC Orenburg (locul 7 în prima ligă din Rusia), pe 22 iunie, cu Qarabağ FK (campioana Azerbaidjanului), pe 25 iunie, pe 28 iunie, cu un adversar care urmează să fie stabilit, cu Ferencváros (campioana Ungariei), pe 1 iulie şi cu Legia Varşovia (locul 2 în prima ligă din Polonia), pe 2 iulie.

Lotul prezent la reunirea Ştiinţei:

Portari: Mirko Pigliacelli, Laurenţiu Popescu, Andrei Marinescu, Cătălin Preduţ.

Fundaşi: Ivan Martic, Ştefan Vlădoiu, Florin Borţa, Marius Briceag, Renato Kelic, Tiago Ferreira, Stephane Acka, Raul Hreniuc.

Mijlocaşi: Alexandru Mateiu, Stephan Drăghici, Marian Şerban, Ionuţ Popescu, Radu Bârzan.

Atacanţi: Cristi Bărbuţ, Mihai Roman, Carlos Fortes, Valentin Mihăilă, Raul Baicu, Jovan Markovic.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.