Sport
Ştiinţa şi-a prezentat achiziţiile: „Am cheltuit 930.000 de euro, al doilea buget din România pentru transferuri în iarna aceasta”

Universitatea Craiova are doi jucători noi din această iarnă, Ovidiu Bic şi Dominik Glavina, iar preşedintele Marcel Popescu a anunţat că bugetul de transferuri a fost de 930.000 de euro, al doilea din România în iarna aceasta, după CFR Cluj, care a cheltuit 2,2 milioane de euro. Totuşi, suma cea mai mare, 730.000 de euro, a fost achitată pentru un jucător aflat deja în lot, Alex Mitriţă, care a fost cumpărat definitiv de la Pescara.

„Suntem a doua echipă din România ca investiţii în iarna aceasta, nu ca număr de jucători veniţi. CFR Cluj a cheltuit 2,2 milioane de euro, iar noi am plătit 730.000 de euro Pescarei pentru clauza lui Mitriţă şi 200.000 pentru Bic, deci 930.000 de euro. Pe Bic am vrut să-l luăm din vara trecută, dar nu am reuşit, acum sper ca după evoluţiile în tricoul Craiovei să cocheteze cu echipa naţională. Glavina are profil de jucător pe care îl căutam şi sper că l-am găsit în el. O echipă care atacă podiumul şi titlul trebuie să aibă o bancă solidă şi de aceea am adus aceşti jucători. Negociem şi cu alţi jucători şi este posibil să mai facem transferuri, căutăm portar, mai avem timp să-l aducem până pe 19 februarie, când se încheie perioada de trasferuri” a declarat Marcel Popescu.

Antrenorul Devis Mangia nu este însă optimist în privinţa luptei la titlu, considerând că FCSB şi CFR au făcut transferurile cele mai bune. „Lupta pentru titlu se dă între CFR şi FCSB, ele sunt favoritele, este o afacere în doi. Cele două echipe au adus cei mai buni jucători, este normal ca ele să fie favorite la titlu. Noi ne urmăm drumul nostru, la final vom vedea unde suntem” a declarat Devis Mangia.

Mijlocaşul Ovidiu Bic, în vârstă de 23 de ani, a venit de la Gaz Metan Mediaş, şi va purta numărul 17 la Universitatea. „Mă bucur foarte mult că am ajuns la Craiova, este o echipă mare, cu suporteri extraordinari. Am jucat împotriva Craiovei acum un an şi mi-a plăcut stilul lor de joc” a spus Bic.  

Croatul Dominik Glavina a adăugat: „Sunt foarte fericit că am ajuns aici, îmi plac oraşul şi stadionul, am venit la o echipă mare, cu jucători de valoare. Eu fac ambele faze, sunt bun în duelurile unu contra unu şi am demonstrat în sezonul trecut că pot marca multe goluri”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.