Sport
Ştiinţa şi-a prezentat achiziţiile şi noul echipament. Galerie foto!

Înainte de startul sezonului, cu Supercupa României, programată sâmbătă, de la ora 20.30, Universitatea Craiova şi-a prezentat noul echipament şi cele două achiziţii, portarul italian Mirko Pigliacelli şi mijlocaşul Alexandru Cicâldău. 

Noul echipament are variantele albastru complet, alb complet şi negru comlet, pentru jucătorii de câmp, şi verde şi galben, pentru portari. Kit-ul de echipament are mai multe elemente distinctive, precum leul, care este prezent şi pe autocarul echipei, conturat pe partea din faţă a tricoului, denumirea "Campioana Unei Mari Iubiri", inscripţionată pe guler, la spate. Numerele au fontul precum sabia leului din stemă, şi se remarcă şi logo-ul Centenarului României, care se află pe mâneci.  "E un produs care a fost creat nu cu firme de branduire, ci cu sprijinul și inspirația spectatorilor noștri, am ajuns la un desen foarte interesant, personalizat. Pe tricoul de joc apare, cu vigoarea și cu titlul de rege al junglei, leul, care a fost stilizat în partea din dreapta jos, așa cum este și pe autocar", a spus Marcel Popescu. Acesta i-a prezentat şi pe noii jucători ai Ştiinţei. "Îl urmărim de un an pe Alex Cicâldău, prestaţiile lui şi faptul că a ajuns la echipa naţională ne-au determinat să facem tot ce este posibil pentru ca el să îmbrace tricoul alb-albastru'. Am avut şi o poartă larg deschisă la Gică Hagi, a contat foarte mult şi părerea unui fost important jucător al Universităţii Craiova, Vasile Mănăilă, actualmente antrenor la Academia Hagi, care l-a avut jucător pe Alex timp de patru ani. Postul de portar nu a fost acoperit în mod satisfăcător anul trecut şi am apelat la o soluţie recomandată cu mare încredere de antrenorul Devis Mangia. Transferul lui Mirko Pigliacelli nu face să stăm mai liniştiţi în privinţa postului de portar."

"Mă bucur foarte mult că pot juca pentru un club uriaş precum Universitatea Craiova, promit să dau tot ce e mai bun pentru a face performanţă aici. Colegii deja mă strigă Modric, fiindcă mă asemăn ca stil de joc cu jucătorul croat. Sunt fericit că i-am determinat pe cei de la Craiova să mă cumpere. Nu am emoții. Am venit cu gânduri mari. Nu îmi este teamă. Îmi doresc să ajung departe, din acest motiv m-am apucat de fotbal" a spus Alexandru Cicâldău. 

"Mister Devis Mangia şi Fausto Rossi mi-au vorbit foarte frumos de Craiova şi sunt foarte bucuros că am semnat pentru această echipă. Am văzut deja de când sunt aici că este un spectacol, de aceea i se zice echipei şi oraşului Napoli de România" a declarat portarul Mirko Pigliacelli, în vârstă de 24 de ani, adus de la Pro Vercelli. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.