Sport
Ştiinţa şi-a prezentat noul echipament (FOTO)

Universitatea Craiova şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2019-2020.

La conferinţa de presă în care s-au prezentat noile echipamente, managerul general Marcel Popescu a declarat că la crearea noului tricou s-a ţinut cont de anumite dorinţe ale fanilor, iar Roman şi Pigliacelli s-au declarat entuziasmaţi de noile „haine”.

”Câteva elemente cheie care definesc tricourile în care întreaga familie alb-albastră va performa atât în competițiile interne, cât și în UEFA Europa League. Ca și în sezonul trecut, partenerul nostru principal, Betano este prezent pe piept, iar pe spatele tricoului vom continua cu partenerul Sarcom, cu marca Sticky. Fiindcă istoria a fost scrisă de eroi am dorit să păstrăm și logo-ul ’Campioana Unei Mari Iubiri’.
Denumirea se regăsește pe spatele tricoului, chiar deasupra numelui jucătorului, sub o grafică specială realizată în urmă cu ceva timp de suporteri.

Nu în cele din urmă, fontul numerelor de pe tricouri este inspirat din sabia leului de pe stema Universității, printr-o formă ascuțiță adaptată noilor tendințe.

Tricoul de joc pentru meciurile de pe teren propriu este cel pe alb, cu un design liniar de culoare albastră.
Echipamentul pentru deplasare va fi de culoare albastră, iar tricoul va avea pe piept același design liniar de culoare albastru închis.
Cea de a treia opțiune va fi tricoul de culoare dark navy.
Prima opțiune pentru tricoul de portar este pe culoare galben, a doua sky blue și a treia antracit cu galben fluorescent”

 

Echipamentul pentru sezonul 2019-2020 a fost pun în vânzare pe site-ul clubului și la cele două magazine oficiale, cel mobil din Centrul Craiovei și cel din „ElectroPutere Mall”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.