Sport
Ştiinţa trece un tur european după 26 de ani

Universitatea Craiova a obţinut prima calificare europeană după 26 de ani, după ce a eliminat formaţia azeră Sabail, după un dublu 3-2. În ciuda victoriei din Bănie, suporterii, în număr de 16.000 la acest meci, i-au cerut încă o dată demisia antrenorului Cornel Papură.

Cicâldău, revenit după Euro U21, a deschis scorul în prima repriză şi tot el a pasat pentru reuşita de 2-0 a lui Vătăjelu, din al doilea mitan. Oaspeţii au egalat în numai 2 minute, goluri Ramazanov şi Duventru, iar alb-albaştrii au tremurat pentru calificare. Carlos Fortes a adus liniştea în ultimul minut, marcând simplu, după o acţiune a lui Cristi Bărbuţ.

În turul următor, Ştiinţa va întâlni formaţia maghiară Honved Budapesta, turul fiind în deplasare, joia viitoare, iar returul în Bănie, peste două săptămâni.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic (77 Gardoş), Tiago Ferreira, Bancu – Mateiu, Qaka (70 V. Constantin), Cicâldău (57 Ivanov) – Bărbuţ, Vătăjelu, Fortes. Antrenor: Cornel Papură.

FK Sabail Baku: Bozinovski – Urfan Abbasov (86 Yagublu), Yunuszada, Erico, Rahimov - Cociuc, Baybalayev, Amirguliyev – Miradbulla Abbasov (58 Duventru), Ramazanov, Hamdi (58 Muradbayli). Antrenor: Aftandil Hajiyev.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.