Sport
Ştiinţa zboară spre Iaşi cu gândul la victorie

Liga I se reia în acest week-end, iar Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 19.15, în deplasare cu CSMP Iaşi. Craiovenii zboară cu o cursă charter astăzi spre Iaşi, oraş aflat în sărbătoare deja, sâmbătă fiind Sf. Paraschiva.

Antrenorul Devis Mangia se aşteaptă la un meci dificil: „E un meci complicat pentru noi, venim după o pauză, să vedem ce tonus vom avea, noi sperăm să fie bun şi să câştigăm. Întâlnim Iaşiul, o echipă bună, cu jucători rapizi precum Jo, Kizito, Platini, să vedem dacă-l vor recupera şi pe Cristea. Nu mă raportez la meciul lor cu Viitorul, fiindcă atunci au avut mulţi absenţi. Şi noi avem indisponibili, după cum ştiţi Mitriţă este suspendat, dar şi accidentat. De asemenea, nu vom conta pe Rossi, Bărbuţ, Spahija”.

Devis Mangia s-a declarat entuziasmat de noua arenă din Bănie: „E fantastică, Italia are doar 2 de acelaşi nivel”.

Nicuşor Bancu a declarat: „La Iaşi ne va aştepta o partidă grea, jucăm în deplasare cu o echipă bună, au jucători de viteză, dar am pregătit meciul bine şi sper să ne impunem, alături de Mister Mangia vrem să facem un sezon foarte bun. Ultima dată când am jucat la Iaşi, am şi fost schimbat”

Vis a vis de articolul dedicat lui în săptămânalul Lupa, http://lupamea.ro/sport/nicusor-bancu-fotbalistul-din-alte-vremuri/, Nicuşor Bancu a declarat: „E adevărat, m-am apucat de fotbalul profesionist la 18 ani, practic nu am avut juniorat şi am reuşit în acest timp să ajung în Liga I şi apoi la echipa naţională. Îmi doresc să fiu sănătos, asta este cel mai important. Nu am realizat mare lucru, trebuie să muncesc mult mai mult şi să mă impun la club şi la naţională”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.