Sport
Super-golul lui Mateiu aduce victoria Craiovei

Pe un ger năpraznic, în faţa a 3,500 de spectatori, Universitatea Craiova a reuşit o victorie la limită, dar foarte preţioasă, 1-0 cu Dunărea Călăraşi, printr-un gol de generic marcat de Alexandru Mateiu, cu un şut de la 25 de metri la vinclu. Ştiinţa acumulează 29 de puncte după 17 etape, rămâne pe locul 4 şi joacă de Sf. Nicolae, de la ora 20, în deplasare, cu Concordia Chiajna. 

Din păcate, arbitrul Chivulete a avut o prestație suspecta, acordând nu mai puțin de 6 cartonașe galbene Craiovei, iar Mitrita și Donkor vor fi suspendati la Chiajna. Alb-albaştrii au evoluat în formula: Pigliacelli – Martic, Donkor, Tiago Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Meza Colli (77 Bărbuţ), Mitriţă, Mihăilă (83 Fedele) – Koljic. Galeria de la Peluza Nord a afișat o coregrafie aniversara la 18 ani de la înființarea grupării Sezione Ultra. De asemenea, jucătorii Craiovei au afisat la începutul meciului mesajul "Știința 70 salută România 100", cu prilejul Centenarului, iar la statia de amplificare au fost difuzate cantece patriotice. 

Eroul meciului, Alex Mateiu, a declarat la final: "Nu am dat niciodată două goluri în două etape consecutiv. Să am trei goluri într-un sezon, nu mi s-a mai întâmplat să marchez niciodată, e primul an. Înainte marcam în martie sau aprilie, acum am început campionatul mai bine. A fost tensiune, parcă a fost un derby, parcă era un meci cu FCSB, Dinamo sau CFR, ce să mai, tensiune mare. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Ei au fost foarte buni, important e că am obținut cele 3 puncte. Am pierdut și la Botoșani, dacă nu câștigam astăzi, era groasă". 

La final, Devis Mangia Devis Mangia a criticat brigada de arbitri şi a acuzat că echipa sa a primit 11 cartonaşe galbene în două partide: "Sunt mulţumit de jucători. E un rezultat mare, în aceste condiţii. Terenul a fost ok, dar nu-mi place că am primit 11 galbene în două meciuri. Nu mi se pare normal. Mitriţă e cel mai bun din România, nici nu ştiu ce se întâmplă cu el. Cred că e luat puţin la ochi. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj. Pentru mine nu e normal"

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.