Sport
Tatăl fostului antrenor al „satelitului” Științei a murit de COVID după ce scăpase din incendiul de la Piatra Neamț

Tatăl lui Adrian Iencsi, fost antrenor al echipei secunde a Universității Craiova, a decedat. Ioșca Iencsi, în vârstă de 79 de ani, era bolnav de coronavirus. 

 

Ioșca Iencsi a jucat și el fotbal și a evoluat la Ceahlăul Piatra Neamț, chiar pe poziția de fundaș central. Acesta s-a aflat internat în spitalul din Piatra Neamț pe 10 noiembrie, atunci când un incendiu puternic a izbucnit și a luat mai multe vieți. Tatăl fostului tehnician al „satelitului” se afla la un etaj separat. 

 

„Tata fiind cunoscut în Piatra Neamț, o certam pe mama să îi spună să nu mai vină la meciuri pentru că nu am chef să spună colegii mei că eu joc în echipă pentru că tatăl meu e fotbalist. Tata nu a mai venit, dar se ascundea după copaci ca să mă urmărească la meciuri. A fost mândru când am fost chemat pentru prima dată la lotul naţional şi asta cu susţinerea domnului Victor Piţurcă”, a declarat Adrian Iencsi la Telekom Sport.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.