Sport
Tătărușanu a fost eroul lui AC Milan în Cupa Italiei

Chiar dacă nu a debutat în cel mai bun mod posibil în poarta lui Milan, Ciprian Tătărușanu arată că este un portar de calitate pe care liderul din Seria A se poate folosi oricând. În Cupa Italiei, Milan s-a calificat mai departe datorită românului. 

Pe lângă intervențiile foarte bune din timpul jocului, acolo unde a păstrat poarta intactă,  Ciprian Tătărușanu a fost decisiv la loviturile de departajare în meciul din optimile Cupei Italiei cu Torino. Goalkeeper-ul român a fost decisiv, intervenind în fața lui Rincon, astfel că Milan merge în sferturile de finală. 

 

Ba mai mult, „Tătă” va fi titular și în următoarele jocuri, deoarece Donnarumma a încasat un cartonaș roșu. Un eveniment mare şi o victorie importantă după un meci foarte lung şi dificil. Am învins pentru că am crezut că vom învinge.  Când o echipă practică un astfel de joc bun, asta înseamnă că are un grup bun, iar cei care joacă mai puţin, cum este şi cazul meu, sau vin de pe banca de rezerve dau totul pentru echipă şi asta s-a văzut", a declarat Tătăruşanu pentru Milan TV.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.