Sport
Tătărușanu: „Trebuie să avem 6 puncte după aceste două meciuri”

Debutul în  noul sezon al UEFA Nations League îi găsește pe „tricolori” în Grupa B, iar primele jocuri vor fi împotriva Irlandei de Nord și Austria. Ciprian Tătărușanu consideră că România trebuie să câștige ambele înfruntări. 

„Nu am fi în grafic cu 4 puncte. Consider că trebuie să avem 6 puncte după primele două meciuri, cu Irlanda de Nord şi Austria. Şi în niciun caz nu prefer meciurile fără spectatori… Este dezolant fără spectatori. E urât să joci aşa, cu tribunele goale. Chiar dacă eu, ca portar, mă aud mai bine fără spectatori, fundaşii sunt deja învăţaţi cu indicaţile mele atunci când sunt mulţi fani pe stadion”, a declarat Ciprian Tătărușanu. 

 

Portarul echipei naționale a menționat că are mare încredere în noul selecționer, Mirel Rădoi: „E bine că jucăm barajul cu Islanda după ce jucăm două meciuri oficiale pentru că avem un nou antrenor. El vine cu o idee nouă şi este mai bine că avem aceste meciuri înainte. Nu contează adversarii din aceste partide, important este ca noi, cei de la naţională, să avem meciuri în picioare împreună. Eu cu Mirel Rădoi nu am apucat să joc la Steaua. Dar la un meci al echipei naţionale am stat în cameră”

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.