Sport
Ștefan Baiaram: „Visul meu este să câștig titlul cu Universitatea”

Ștefan Baiaram a fost convocat pentru acțiunile echipei naționale sub 19 ani, însă poate fi o soluție și pentru U21, având în vedere că se află pe o listă de rezervă a lui Adrian Mutu. 

Jucătorul de 17 al Universității Craiova a dezvăluit că ar fi un vis împlinit să câștige titlul cu echipa din Bănie: „Visul meu este să iau un titlu cu Universitatea Craiova. Pentru asta m-am apucat de fotbal. Apoi vreau să ajung la o echipă foarte mare din Europa. Când eram mic m-au impresionat fraţii Costea, dar cel mai mult Ilie Balaci. Tatăl meu mi-a povestit despre dânsul şi despre tot ce a făcut pentru Universitatea Craiova. M-am interesat foarte mult despre dânsul şi vreau să-i calc puţin pe urme.”

 

„Am crescut în cartierul Craioviţa Nouă şi toată lumea era cu mingea, nu pe telefon sau pe tabletă. Aşa am ajuns să fac fotbal. Părinţii m-au încurajat să fac sport, fratele meu a făcut şi el, a jucat fotbal, dar nu s-a ţinut de treabă. Familia mea se bucură foarte mult că eu am reuşit prin muncă şi prin sacrificii să ajung unde sunt,” a mai spus „Fane” Baiaram.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.