Sport
Ștefan Baiaram și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Ștefan Baiaram, în vârstă de 17 ani, pentru prelungirea contractului. 

„Ștefan Baiaram a semnat astăzi cu Universitatea Craiova un nou contract valabil până în anul 2026,” stă scris în comunicatul oficial. 

 

„Ștefan este un baiat foarte talentat. Îl cunosc de 11 ani, suntem foarte apropiați. Sper ca această plecare a lui Valentin Mihăilă în Italia să îi dea posibilitatea lui Fane să se afirme și să atragă atenția cluburilor mari din străinătate. Poate fi viitorul produs de export pe bani mulți al Universității Craiova. Consider că în doi ani de zile el va putea fi vândut pe o sumă mare, dar va depinde foarte mult de ceea ce va face la Campionatul European de anul viitor (n.r. EURO U19). Poate fi vândut și mai repede, depinde de evoluția lui. Baiaram are personalitate, tot timpul va fi presiune pe un jucător. Faptul că joacă în locul lui Vali îi aduce o presiune în plus, însă va fi benefică pentru el. Eu cred ca va da randament mult mai bun acum, mai ales că are o responsabilitate mult mai mare,” a declarat Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit și pe Valentin Mihăilă, vândut pe 8,5 milioane de euro la Parma. 

 

„Ilie Dumitrescu a fost un mare jucător și consider că Ștefan se aseamănă cu el. Din păcate, nu avem jucători care să fi depășit performanțele celor din generația de aur, dar cred foarte mult că acești copii trebuie încurajați pentru că poate au la fel de mult talent ca cei care au fost. Trebuie să avem încredere în ei, să îi încurajăm. Contează foarte mult partea umană, ceea se simte jucătorul la nivel mental. Există cluburi care se interesează de Ștefan Baiaram. Nu pot să le dau numele, dar se interesează de situația sa,” a mai spus fostul manager al Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.