Sport
Ștefan Vlădoiu și Alex Cîmpanu s-au antrenat pentru prima dată sub comanda lui Mutu

Duminică seara, Adrian Mutu a condus primul antrenament înainte de meciul decisiv cu Danemarca pentru calificarea la Campionatul European sub 21 de ani. 

La ședința de pregătire au participat 11 jucători: Andrei Vlad, Marian Aioani, Darius Olaru, Raul Opruț, Gabriel Simion, Denis Haruț, Olimpiu Moruțan, Marius Marin, Alex Cîmpanu, Ștefan Vlădoiu și Claudiu Petrila.

 

Pentru meciul cu Danemarca, selecționerul Adrian Mutu are un nou membru în staff-ul său. Preparator fizic pentru această acțiune este italianul Roberto Berruero, în vârstă de 43 de ani. Roberto Berruero a fost cooptat în staff pentru duelul cu Danemarca, după ce preparatorul fizic al lotului Under 21 al României, Vlad Nicoară, a devenit indisponibil pentru acest meci din motive medicale. 

Marți, pe 17 noiembrie, România dă piept cu liderul grupei de calificare, Danemarca, națională deja calificată la EURO 2021. Cu un succes, tricolorii pregătiți de Adrian Mutu ar obține și ei biletele pentru turneul găzduit de Slovenia și Ungaria.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.