Sport
Testări peste testări pentru naționala de handbal feminin

FRH a anunțat că toată delegația României prezentă în Danemarca pentru Campionatul European a fost testată din nou pentru coronavirus.

 

Laura Moisă va fi testată joi dimineață și apoi când se vor împlini 7 zile de la momentul izolării. Pentru a se putea realătura echipei, Laura trebuie să aibă 2 teste cu rezultat negativ. Denisa Dedu a efectuat prima testare astăzi, la ora 7.30 și va mai efectua una mâine, la aceeași ora. Dacă rezultatul este negativ pentru ambele testări, ea se va putea alătura lotului. Condițiile pentru ca Denisa să facă parte din lot pentru meciul de mâine cu Germania vor fi aflate astăzi la ședința tehnică. Dacă va face sau nu parte din lot depinde și de ora la care va veni rezultatul testului mâine.

 

Echipa României a fost testată astăzi din nou, la hotel. Testele efectuate ieri nu au furnizat rezultate pozitive pentru cei testați. Până la anunțarea rezultatelor de astăzi, delegația trebuie să rămână în izolare. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.